Välkomna tillbaka igen!

 JAg har saknat att blogga otroligt mycket så tänkte starta upp litegrann igen. Så här är en liten presentation om mig och min nya lilla häst!
 
Mitt namn är då Sofie Börgesson. Jag är en 14 årig tjej som bor på en gård utanför Varberg. Jag bor tillsammans med min mamma och våra två katter i ett litet hus på gården där även min häst Lucy står. Jag är en ganska "normal" tonåring. Beroende av den älskade skapelsen kallad internet! Tumblr, Youtube och Twitter är förmodligen de mest besökta hemsidorna! Jag är även besatt av alla dessa älskade band ute i världen. Några favoriter är 5 Seconds Of Summer, Green Day, My Chemical Romance, Pierce The Veil och Sleeping With Sirens. Men den absoluta favoriten är One Direction! När det kommer till hästlivet har jag alltid haft hästar. När jag föddes hade vi hästar och min första ponny fick jag när jag var två, en liten shetlandsponny vid namnet Ricky. Sen har allting rullat på och jag bloggade även under en längre tid när jag hade min c-ponny Amperé på just denna bloggen men idag står jag här med min första storhäst Lucy!
 
Lucy är ett mörkfux sto född 1995. Alltså är hon 21 i år! Trots åldern så är hon ett riktigt energiknippe och älskar att busa runt i skogen och hoppa banor på ridbanan. Hon är också otroligt fin när det kommer till dressyr och det är alltid kul att rida henne! Hon har varit ute och tävlat relativt mycket förr. Tillsammans har vi gjort 4 tävlingar och det har gått bra på alla enligt mig! Alla har varit mycket för att få rutin ute på banorna men vi ha lyckats knipa en 5:a plats! Vi har några tävlingar framför oss som vi ser fram emot otroligt mycket! Hoppas du vill följa mig på min lilla resa med Lucy! :D