#PrayForOrlando

IDag blir en långsam dag. Valde att inte åka till skolan då jag börjar bli småförkyld och vill inte vara sjuk på skolavslutningen. Idag blir det lite lugn ridning på åkern med hackamoret. Bara rulla runt i lite högre tempo så jag verkligen får igång henne och hon får sträcka ut sig då det har varit ganska mycket samlat det senaste. Ska ta och göra det senare ikväll för att sedan låta henne stå inne inatt. Vill inte ha ute henne på natten när det regnar! 
 
Jag antar och hoppas att ni har hört det som har hänt i Orlando, Florida de senaste dagarna. Vart är egentligen världen påväg? Först och främst så var det en man som tog sig in på Christina Grimmies konsert och sköt henne under autografskrivningen. Hon blev alltså skjuten rakt framför sina fans! Tänk alla dessa fans, som var där för att få träffa sin idol och ha en bra dag, få se henne bli mördad rakt framför ögonen. Och Christina, hon blev bara 22år! Hon hade hela livet framför sig.
Han som sköt henne tog sedan sitt eget liv, men det är endå så hemskt. Att en människa ens har mage att gå in och göra nått sånt. Sen undrar jag dock hur han kom förbi vakterna. De brukar ju gå igenom ganska ordentligt. Tyvärr kom han igenom endå....
 
Sen, så var det en terrorattak på en gayklubb vid namnet Pulse. Självklart var det IS som tog på sig de... 50 människor dog och 53 skadade. Mannen hade ringt till 911, uppgett sitt namn och svurit trohet till den fruktade IS-ledaren al-Baghdadi. Mannen hade sedan börjat sitt massmord och skjutit hejdlöst runt omkring sig och tagit några människor som gisslan. Asså vad är det som händer med världen? Detta beskrivs seriöst som en av de värsta tragedierna i Amerikans historia, det bevisar ju hur stort och hemskt detta är. Förlåt språket men fyfan vilka jävla as som finns i denna världen!! Jag blir äcklad över hur de håller på. Oskyldiga människor som mister sina liv på grund av att de inte har några hjärnceller... Fyfan!!!
 
 

Kommentera här: