Sommarlov!

Äntligen har jag sommarlov! Igår blev det ingen uppdatering, vet inte riktigt varför. Red i allafall Lucy på åkern igår igen. Samma sak som i måndags hade jag i tanken men satte och jobbade henne i vanlig arbetsgalopp också. Gick riktigt bra och lösgjord i båda sidorna. Ökade galoppen på långsidorna på åkern och lät henne sträcka ut men ändå ha kvar sin låga form och det gick också riktigt bra! I traven var det ökningar ich minskningar som gällde. Satt även och flyttade henne fram och tillbaka i ett ganska friskt tempo så hon inte skulle stanna upp och gå krabbgång och även det gick bra.
 
Efter skolavslutningen idag så åkte jag hem med min syster och somnade på soffan. Så otroligt trött efter bara någon timme! Men äntligen två lediga månader med bara häst och vänner. Ser riktigt mycket fram emot det!
Lucy har bara gått i hagen idag, hon fick en välförtjänt vila. Ska gå ut och kolla till henne sen, fylla på vatten och fixa hennes täcke så ska hon gå ute inatt. Imorgon blir det hoppning i paddocken. Slänger nog bara upp en oxer och ett räcke och sitter och rullar över det lite. Få upp det lite i höjderna så vi får känna på det. Snart tävling igen ju! 
 
 

Kommentera här: